1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Carolina barbecue rub

Carolina barbecue rub

  • Amerikaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-12-2020

Ingrediënten 4 personen


2 eetlepels zout
2 eetlepels suiker
2 eetlepels bruine suiker
2 eetlepels gemalen komijn (Djintan)
2 eetlepels chillipoeder
2 eetlepels zwarte peper
1 eetlepel cayennepeper
4 eetlepels paprikapoeder



Carolina barbecue rub
Carolina barbecue rub

Amerikaanse kruidenmix uit Carolina die perfect past bij Pulled Pork , maar doet het ook heel goed op rund, lam en kip. De rub is niet te zoet, niet te zout en niet al te pittig meer toch met een hoop smaak dus zal door veel gasten erg lekker worden gevonden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-alle kruiden mengen en het vlees inwrijven en 12 tot 24 uur laten marineren.

Kleinere stukken vlees kunnen direct boven redelijk hete kooltjes hoewel het oppassen blijft vanwege de suiker in de rub.

Grotere stukken indirect barbecueën.

Bron

Bbq-helden



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top