1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. KALFSSPARERIBS

KALFSSPARERIBS

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-12-2020

Ingrediënten 4 personen


Kalfspareribs
droge rub
aardappelsalade
gegrilde courgette
gepofte tomaatjes
ingelegde groenten


Verder heb je nodig


Bbq met deksel


KALFSSPARERIBS
KALFSSPARERIBS

Heerlijke spareribs van het kalf......niet te versmaden ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wrijf de ribs in met de droge rub en gaar enkele uren in een smoker van 140°C.

Het vlees moet nog net aan het bot blijven zitten.
-Gril ze vervolgens net voor doorgifte nog even op een open vuur en portioneer.

-Dresseer op bord en serveer er de garnituren bij.

Serveertip

Droge rub kan je kant en klaar kopen, op de site and je een droge rub recept voor ribbetjes

Bron

Peter's farm /Culinaire Saissonier



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top