KALFSSPARERIBS

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 13-12-2020
  • KALFSSPARERIBS

    KALFSSPARERIBS

    KALFSSPARERIBS

Heerlijke spareribs van het kalf......niet te versmaden ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
kalfspareribs
droge rub
aardappelsalade
gegrilde courgette
gepofte tomaatjes
ingelegde groenten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bbq met deksel

Bereidingswijze

Wrijf de ribs in met de droge rub en gaar enkele uren in een smoker van 140°C.

Het vlees moet nog net aan het bot blijven zitten.
-Gril ze vervolgens net voor doorgifte nog even op een open vuur en portioneer.

-Dresseer op bord en serveer er de garnituren bij.

Bron

Peter's farm /Culinaire Saissonier

Serveertip

droge rub kan je kant en klaar kopen, op de site and je een droge rub recept voor ribbetjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten