Bavette rollade met sticky sojasaus

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-12-2020

Lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

Lidl.nl

skip naar zoeken
skip naar hoofdmenu
skip naar sumenu
skip naar content

Feedback
Werken bij
Over ons
Duurzaamheid
Pers
Service & Contact

Lidl
De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Type 2 or more characters for results.

Folders
Contact
Nieuwsbrief
Boodschappenlijst0
Favorieten0

Acties
Delicieux
Recepten
Assortiment
Lidl Plus
Lidl-Shop

Alle recepten
Kerst
Menugang
Keuken
Thema

Bavette rollade met sticky sojasaus en kleurrijke ovengroenten

Bavette rollade met sticky sojasaus en kleurrijke ovengroenten
Ingrediënten
personen

1 bavette rollade
bavette rollade
4 el ketjap
ketjap
4 el Japanse sojasaus
Japanse sojasaus
5 cm gember
gember
0,5 blokjes runderbouillon
runderbouillon
3 el rietsuiker
rietsuiker
1 rode peper
rode peper
in ringetjes
1 stengel citroengras
citroengras
1 limoen
limoen
uitgeperst
1 zak ovengroenten (pompoen, rode aardappel, gele en paarse peen)
ovengroenten
olijfolie
olijfolie
zout
zout
peper
peper
1 paksoi
paksoi
4 lente-ui
lente-ui
15 g koriander


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


Bavette rollade met sticky sojasaus en kleurrijke ovengroenten
Ingrediënten
personen

1 bavette rollade
bavette rollade
4 el ketjap
ketjap
4 el Japanse sojasaus
Japanse sojasaus
5 cm gember
gember
0,5 blokjes runderbouillon
runderbouillon
3 el rietsuiker
rietsuiker
1 rode peper
rode peper
in ringetjes
1 stengel citroengras
citroengras
1 limoen
limoen
uitgeperst
1 zak ovengroenten (pompoen, rode aardappel, gele en paarse peen)
ovengroenten
olijfolie
olijfolie
zout
zout
peper
peper
1 paksoi
paksoi
4 lente-ui
lente-ui
15 g koriander
koriander
grofgesneden
Bavette rollade met sticky sojasaus en kleurrijke ovengroenten
0:30 min
(22)
Bereidingswijze

+ 40 min. oventijd

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereid de bavette rollade volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng de ketjap, sojasaus, gember, het bouillonblokje, rietsuiker en rode peper samen met 500 ml water in een pannetje en breng aan de kook.

Verwijder een stukje van de onderkant en het buitenste blad van het citroengras. Sla de taaie onderkant van de citroengras kapot met de achterkant van uw mes. Hak in grove stukken en voeg toe aan de saus. Laat de saus 20 minuten inkoken op laag vuur.

Verwijder het citroengras en breng de saus op smaak met het limoensap.

Verdeel de ovengroenten en broccoliroosjes over een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Rooster de groenten de laatste 25 minuten van de baktijd van de rollade mee in de oven.

Verwijder de harde achterkant van de paksoi en snij de paksoi in grove stukken. Snij vervolgens de lente-ui in ringetjes. Verhit een wok met een scheutje olijfolie en bak de paksoi en lente-ui 3 minuten op hoog vuur. Voeg 3 eetlepels van de zelfgemaakte sticky sojasaus toe aan de groenten en haal het geheel van het vuur.

Serveer de bavette rollade met de sticky sojasaus, geroosterde ovengroenten, paksoi en lente-ui.

Bron

lidl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten