Frisse limoncellotiramisu

  • Italiaans, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Frisse limoncellotiramisu

    Frisse limoncellotiramisu

    Frisse limoncellotiramisu

  • Frisse limoncellotiramisu

    Frisse limoncellotiramisu

    Frisse limoncellotiramisu

=18pxDeze  super lekkere tiramisu maak je op voorhand , zodat de smaken zich helemaal kunnen vermengen.  

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
2 pakjes boudoirkoekjes
500 g mascarpone
limoncelloscheut
250 g frambozen
2 el lemon curd (kant en klaar ) indien je het zelf maakt zie recept op de site
3 eieren
150 g kristalsuiker (fijne)
poedersuiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Splits de eieren. Doe de eidooiers samen met de suiker in een keukenrobot en mix tot een gladde ruban. Voeg de mascarpone en de lemon curd toe en klop tot een smeuïge crème. Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig onder de mascarponecrème.
2 Doe de limoncello in een diep bord. Wentel de boudoirs voorzichtig in de limoncello en leg ze in een schaal. Lepel er de mascarponecrème over en bedek met een nieuwe laag boudoirs. Herhaal en eindig met een laag van de mascarponecrème. Laat minstens 3 uur, maar liefst 1 nacht, opstijven in de koelkast.
3 Werk de tiramisu af met fruit naar keuze zoals framboosjes en bestuif met poedersuiker.

Bron

libelle

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten