Tartaar van sint-jakobsvruchten met vanillezout

  • Belgisch, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-12-2020
  • Tartaar van sint-jakobsvruchten met vanillezout

    Tartaar van sint-jakobsvruchten met vanillezout

    Tartaar van sint-jakobsvruchten met vanillezout

=18pxKlassiek en tegelijk verrassend: een voltreffer op je feestmenu, deze starter van formaat !   Makkelijk en snel klaar ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 sint-jakobsvruchten
vanillezout
1 limoen (sap)
verse munt
1/2 tl gember (geraspt)
olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
glaasjes om in te serveren

Bereidingswijze

1 Snij de sint-jakobsvruchten in kleine blokjes, besprenkel ze met olijfolie en limoensap.
2 Strooi de gember erover, breng op smaak met een snuifje vanillezout.
3 Hak de munt fijn en verdeel over de glaasjes. Werk af met een plakje limoen.
Vanillezout...
4 ... maak je makkelijk zelf door 60g zeezout of fleur de sel te mengen met het merg van 1 vanillestokje.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten