Kerrieschuim

  • Belgisch, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-12-2020
  • Kerrieschuim

    Kerrieschuim

    Kerrieschuim

=18pxDeze saus is lekker bij pasta met sint-jakobsvruchten en bij andere visgerechten 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 knoflook teentje
1 sjalot
20 cl kokosmelk
20 cl visfond
1 el groene currypasta
1 tl kerriepoeder
olijfolie
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Pel en plet de knoflook. Pel de sjalot en snipper fijn. Verhit een scheutje olijfolie en bak hierin de knoflook, sjalot, currypasta en kerriepoeder aan. Roer 1 minuut en voeg de kokosmelk en visfond toe. Laat inkoken tot de helft. Kruid bij met peper en zout en zet apart.
2 Kort voor het serveren schuim je de currysaus op met een mixer.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten