Zalm carpaccio met grapefruitdressing.

  • Europees, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-11-2020
  • Zalm carpaccio met grapefruitdressing.

    Zalm carpaccio met grapefruitdressing.

    Zalm carpaccio met grapefruitdressing.

  • Zalm carpaccio met grapefruitdressing.

    Zalm carpaccio met grapefruitdressing.

    Zalm carpaccio met grapefruitdressing.

Snel te bereiden voorgerecht ideaal met de drukke kerstdagen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
75 gram rucola
200 gram gerookte zalm
2 eetlepels grapefruitsap
1 eetlepel rodewijnazijn
2 eetlepels olijfolie
0.5 rode ui (in ringen)
0.5 grapefruit
2 theelepels dille (gehakt)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verdeel de rucola en de gerookte zalm over een schaal. Klop een dressing van het grapefruitsap, de rodewijnazijn en de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Voeg de rode ui toe aan de dressing. Laat 5 minuten staan. Snijd de grapefruit in dunne partjes en leg deze op de zalm. Bestrooi met dille. Besprenkel met de dressing en serveer direct.

Bron

Hoogvliet boodschappen en het recept gemaakt!!

Serveertip

Serveer op een mooi bord .
heb zelf op zwarte bordjes gepresenteerd is een mooie kleurencombinatie .

Laatste reacties

riawes avatar
riawes 30-11-2020

Leuk dat je het recept gaat maken. Wij vonden het een fris voorgerechtje. Laat het jullie smaken

professoroud avatar
professoroud 30-11-2020

Lijkt me lekker; ga het binnenkort proberen.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten