Zalm carpaccio met grapefruitdressing.
- Europees, Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 29-11-2020
Snel te bereiden voorgerecht ideaal met de drukke kerstdagen
Ingrediënten 4 personen
75 gram rucola200 gram gerookte zalm
2 eetlepels grapefruitsap
1 eetlepel rodewijnazijn
2 eetlepels olijfolie
0.5 rode ui (in ringen)
0.5 grapefruit
2 theelepels dille (gehakt)
Bereidingswijze
Verdeel de rucola en de gerookte zalm over een schaal. Klop een dressing van het grapefruitsap, de rodewijnazijn en de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Voeg de rode ui toe aan de dressing. Laat 5 minuten staan. Snijd de grapefruit in dunne partjes en leg deze op de zalm. Bestrooi met dille. Besprenkel met de dressing en serveer direct.
Bron
Hoogvliet boodschappen en het recept gemaakt!!
Serveertip
Serveer op een mooi bord .
heb zelf op zwarte bordjes gepresenteerd is een mooie kleurencombinatie .
Laatste reacties
Leuk dat je het recept gaat maken. Wij vonden het een fris voorgerechtje. Laat het jullie smaken
Lijkt me lekker; ga het binnenkort proberen.