Mosselen Buzaru

  • Balkan, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-11-2020
  • Mosselen Buzaru

    Mosselen Buzaru

    Mosselen Buzaru

heerlijk gerecht uit de balkan

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 kg mosselen
olijfolie
6 teentjes knoflook
1 citroen in schijfjes
1eetlepe gehakte peterselie
peper
zout
2 dl droge witte wijn
1 vleestomaat in stukjes
1 eetlepel broodkruim
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de mosselen.
Verhit de olie en fruit hierin de knoflook en voeg dan tomaat en mosselen toe.
Doe dan de peterselie erbij en leg de schijfjes citroen erop.
Bestrooi het geheel met de peterselie.
Na een minuut of vijf gaan de mosselen open, giet nu de wijn erbij, peper en zout.
Dit nog even laten koken, het broodkruim erover en klaar.

Bron

ajvar.nl

Serveertip

Heerlijk met frietjes of stokbrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten