Mosselen Buzaru
- Balkan, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 29-11-2020
heerlijk gerecht uit de balkan
Ingrediënten 4 personen
2 kg mosselenolijfolie
6 teentjes knoflook
1 citroen in schijfjes
1eetlepe gehakte peterselie
peper
zout
2 dl droge witte wijn
1 vleestomaat in stukjes
1 eetlepel broodkruim
Bereidingswijze
Was de mosselen.
Verhit de olie en fruit hierin de knoflook en voeg dan tomaat en mosselen toe.
Doe dan de peterselie erbij en leg de schijfjes citroen erop.
Bestrooi het geheel met de peterselie.
Na een minuut of vijf gaan de mosselen open, giet nu de wijn erbij, peper en zout.
Dit nog even laten koken, het broodkruim erover en klaar.
Bron
ajvar.nl
Serveertip
Heerlijk met frietjes of stokbrood.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties