1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Balkanische keuken
  5. Mosselen Buzaru

Mosselen Buzaru

  • Balkan, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-11-2020

Ingrediënten 4 personen


2 kg mosselen
olijfolie
6 teentjes knoflook
1 citroen in schijfjes
1eetlepe gehakte peterselie
peper
zout
2 dl droge witte wijn
1 vleestomaat in stukjes
1 eetlepel broodkruim



Mosselen Buzaru
Mosselen Buzaru

Heerlijk gerecht uit de balkan

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de mosselen.
Verhit de olie en fruit hierin de knoflook en voeg dan tomaat en mosselen toe.
Doe dan de peterselie erbij en leg de schijfjes citroen erop.
Bestrooi het geheel met de peterselie.
Na een minuut of vijf gaan de mosselen open, giet nu de wijn erbij, peper en zout.
Dit nog even laten koken, het broodkruim erover en klaar.

Serveertip

Heerlijk met frietjes of stokbrood.

Bron

Ajvar.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van JohnPolman1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van JohnPolman1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top