Eenvoudige Lunchwrap met ei , gekookte ham en groente.
- Nederlands, Lunch/Brunch
- 0-10 min.
Vandaag deze wrap op het menu als lunch. Even wat meer werk dan een boterhammetje maken of een kom yoghurt met fruit , maar wel lekker en even weer iets anders. Per wrap Kcal 267. Twee voor hem en eentje voor haar :)
Natuurlijk zou je deze wrap ook als hoofdmaaltijd kunnen serveren met een flinke kom soep vooraf en een toetje na.
Of als slank hapje in kleinere stukjes gesneden bij de borrel.
Ingrediënten 3 recipe.people
90 gram mooie achterham in kleine snippers2 hardgekookte eieren, koud, gepeld en in kleine stukjes.
150 gram komkommer in dunne reepjes
1 rode paprika in dunne reepjes
15 gram fritessaus of yogonaise
45 gram Turkse of Griekse yoghurt
gesnipperde peterselie naar smaak.
peper en zout naar smaak
3 wraps van 40 gram per stuk
Benodigdheden
Kom, snijplank en mesBereidingswijze
Werk de gesnipperde eieren en de hamstukjes door elkaar . Voeg de yoghurt en de yogonaise of fritessaus toe en roer alles door elkaar.
Breng op smaak met peper, en zout uit de molen en voeg de gesnipperde peterselie toe.
Beleg de wraps met dit mengsel en verdeel er de reepjes paprika en komkommer over. Snij eventueel half door en serveer.
Bron
Uit het boek Heerlijke Winter eigen tekst en foto's