Kreeft met kruidige boter

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 23-11-2020
  • Kreeft met kruidige boter

    Kreeft met kruidige boter

    Kreeft met kruidige boter

BBQ het ganse jaar...deze kreeft is makkelijk en lekker zowel als voorgerecht of als hoofdgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kleine kreeften
100 gr boter, op kamertemperatuur
3 el limoensap
1 el geraspte limoenschil
1 el oregano
peper - zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de boter met fijngesneden oregano, limoensap en rasp. Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de kreeften aan de achterkant in twee en maak ze schoon. Breek de scharen open.

Bestrijk de kreeften enkele malen met de boter en gril ze 6 à 8 minuten (afhankelijk van de grootte en de dikte). Blijf steeds bestrijken met de boter.

Bron

njam

Serveertip

SERVEREN:

Serveer met een frisse salade en gepofte aardappel of stokbrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten