1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Kreeft met kruidige boter

Kreeft met kruidige boter

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-11-2020

Ingrediënten 4 personen


4 kleine kreeften
100 gr boter, op kamertemperatuur
3 el limoensap
1 el geraspte limoenschil
1 el oregano
peper - zout



Kreeft met kruidige boter
Kreeft met kruidige boter

BBQ het ganse jaar...deze kreeft is makkelijk en lekker zowel als voorgerecht of als hoofdgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de boter met fijngesneden oregano, limoensap en rasp. Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de kreeften aan de achterkant in twee en maak ze schoon. Breek de scharen open.

Bestrijk de kreeften enkele malen met de boter en gril ze 6 à 8 minuten (afhankelijk van de grootte en de dikte). Blijf steeds bestrijken met de boter.

Serveertip

SERVEREN:

Serveer met een frisse salade en gepofte aardappel of stokbrood.

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top