Aardappelplaattaart met zalm

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Aardappelplaattaart met zalm

    Aardappelplaattaart met zalm

    Aardappelplaattaart met zalm

  • Aardappelplaattaart met zalm

    Aardappelplaattaart met zalm

    Aardappelplaattaart met zalm

  • Aardappelplaattaart met zalm

    Aardappelplaattaart met zalm

    Aardappelplaattaart met zalm

gelezen in Jumbo Magazine

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 rol Pizzadeeg
200 gram Zuivelspread
450 gram aardappelschijfjes
Italiaanse Kruiden
2 bollen Mozzarella
Olijfolie
Azijn
Rucola
Gerookte Zalm 125 gram
Trostomaten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakplaat
Bakpapier

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor tot op 200graden.
Rol het pizzadeeg met bakpapier uit op de bakplaat.
Bestrijk het met de zuivelspread.
Verdeel de aardappelschijfjes.
Bestrooi het met de Italiaanse kruiden.
Scheur 1 bol mozzarella in stukken en verdeel deze over de aardappelschijfjes.
Bak de plaattaart in 25 minuten in de oven gaar
Halveer de tomaten , verhit wat olie in een koekenpan en bak de tomaten even in de pan.
Klop 3 eetlepels olie 1 eetlepel azijn en wat kruiden tot een dressing.
Verdeel de rucola in een schaal , maar houd wat blaadjes apart voor over de taart.
Leg de tomaten op de sla en besprenkel met wat dressing.
Scheur de rest van de mozzarella in stukken en verdeel deze over de sla.
Haal de pizza uit de oven.
Verdeel de gerookte zalm en overgebleven rucola over de pizza.
Serveer de salade erbij.

Bron

Jumbo Magazine

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Paula8773 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten