1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Zalm
  6. Aardappelplaattaart met zalm

Aardappelplaattaart met zalm

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-11-2020

Ingrediënten 4 personen


1 rol Pizzadeeg
200 gram Zuivelspread
450 gram aardappelschijfjes
Italiaanse Kruiden
2 bollen Mozzarella
Olijfolie
Azijn
Rucola
Gerookte Zalm 125 gram
Trostomaten


Verder heb je nodig


Bakplaat
Bakpapier


Aardappelplaattaart met zalm
Aardappelplaattaart met zalm
Aardappelplaattaart met zalm
Aardappelplaattaart met zalm
Aardappelplaattaart met zalm
Aardappelplaattaart met zalm

Gelezen in Jumbo Magazine

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor tot op 200graden.
Rol het pizzadeeg met bakpapier uit op de bakplaat.
Bestrijk het met de zuivelspread.
Verdeel de aardappelschijfjes.
Bestrooi het met de Italiaanse kruiden.
Scheur 1 bol mozzarella in stukken en verdeel deze over de aardappelschijfjes.
Bak de plaattaart in 25 minuten in de oven gaar
Halveer de tomaten , verhit wat olie in een koekenpan en bak de tomaten even in de pan.
Klop 3 eetlepels olie 1 eetlepel azijn en wat kruiden tot een dressing.
Verdeel de rucola in een schaal , maar houd wat blaadjes apart voor over de taart.
Leg de tomaten op de sla en besprenkel met wat dressing.
Scheur de rest van de mozzarella in stukken en verdeel deze over de sla.
Haal de pizza uit de oven.
Verdeel de gerookte zalm en overgebleven rucola over de pizza.
Serveer de salade erbij.

Bron

Jumbo Magazine



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Paula8773


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Paula8773
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top