1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Pittige kool

Pittige kool

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-11-2020

Ingrediënten 4 personen


500 gr. Kalkoenfilet
350 gr. Witte kool
1 Paprika, groen
1 Paprika, geel
3 Tomaten
1 Ui
3 eetl. Ketjap
2 theel. Sambal
2 eetl. Wokolie
Peper



Pittige kool

Eigen foto

Eigen foto

1 Portie

Kcal: 267
Vet: 6.9
V.vet: 1.4
Eiwit: 34.2
Koolhy: 14.6
Vezels: 4.8
Zout: 1.73

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding:

Snij de kalkoen, paprika en de tomaten in blokjes.
Snipper de ui.
Witte kool evt. fijn snijden.

Bereidingswijze:

Verwarm de olie in een wok en fruit hierin de ui met de sambal glazig.
Voeg de kalkoen toe en bak deze mee.
Doe er de kool en de paprika bij en roerbak de groenten 5 minuten.
Voeg de tomaten en de ketjap toe en roerbak dit geheel nog eens 5 minuten.
Maak op smaak met peper.

Serveertip

Serveer er witte rijst bij.

Bron

Dit recept is van: ? Uit mijn schoenendoos



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Agnesdp


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Agnesdp
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top