Kalkoenbrochettes met rijst en zachte curry

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Kalkoenbrochettes met rijst en zachte curry

    Kalkoenbrochettes met rijst en zachte curry

    Kalkoenbrochettes met rijst en zachte curry

Makkelijk en lekker deze kalkoenbrochetten op zijn Aziatisch

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 rode ui
1 rood pepertje
1 teentje look
1 rode paprika
1 groene paprika
250 gr Parijse champignons
150 gr sugarsnaps
4 kalkoenbrochetten ( kant en klaar of zelf gemaakt)
250 ml room
2 el kerriepoeder
400 gr rijst
olijfolie
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Snipper de rode ui en de rode peper fijn en plet het teentje look. Snijd de paprika in fijne reepjes en de champignons in plakjes.

-Verhit een scheutje olijfolie in een pan op het vuur. Bak hierin de kalkoenbrochettes goudbruin.

-Kook de rijst gaar in gezouten water.

-Verhit een scheutje olijfolie in een wokpan en fruit hierin de rode ui, het pepertje en de look aan. Voeg vervolgens de paprika, de champignons en de sugarsnaps toe. Laat enkele minuten garen. Overgiet de groentjes vervolgens met de room en bestrooi met het currypoeder. Meng goed en laat even inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

SERVEREN:

Verdeel de groentjes en de currysaus over de borden. Leg de brochette er naast of er bovenop. Serveer met de rijst.

Bron

njam

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten