1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Groente kabeljouw ovenschotel

Groente kabeljouw ovenschotel

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-11-2020

Ingrediënten 4 personen


250 gr cherrytomaatjes
1 courgette
1 rode ui
Bosje lenteui
450 gr aardappelpartjes
+/- 4 ons kabeljouw
3 el olijfolie
Peper & zeezout


Verder heb je nodig


Ovenschaal


Lekker, gezond en makkelijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220C. Snij de courgette en plakken en de ui en bosui in grove stukken, doe De groente samen met de aardappelpartjes in een ovenschaal. Maak op smaak met wat zeezout en zwarte peper. Besprenkel met de olijfolie.
Bak in -/+ 35 minuten gaar in de oven. Snij de vis in een paar stukken ( 4 a 6) en leg de vis de laatste 10 minuten tussen de groente in de oven.

Serveertip

Verdeel 1 blikje ansjovis (46 gr) over de schotel tegelijk met de kabeljouw

Bron

AH, wel aangepast naar eigen smaak



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Mmmkamphuis


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Mmmkamphuis
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top