1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. In de oven gebakken sjalotten met knoflook en tijm

In de oven gebakken sjalotten met knoflook en tijm

  • Frans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-11-2020

Ingrediënten 4 personen


12 sjalotten (ongepeld, in de lengte gehalveerd)
1 bol knoflook (doormidden gesneden)
4 tijm takjes
olijfolie
2 el balsamicoazijn
zwarte peper
zout



In de oven gebakken sjalotten met knoflook en tijm
In de oven gebakken sjalotten met knoflook en tijm

Overheerlijke sjalotten uit de hete oven 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Doe de sjalotten met de knoflook en tijm in een ovenschaal en sprenkel er een beetje olijfolie over.
2 Schep goed om, zodat de sjalotten langs alle kanten met een laagje olie bedekt zijn.
3 Breng op smaak met balsamicoazijn, peper en zout en bak de sjalotten goudbruin in een voorverwarmde oven van 180° C, gedurende 20 minuten. Schep af en toe om.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top