Pak bastognekoeken
90 gram roomboter
400 ml slagroom
400 gram roomkaas
2 zakjes klopfix
Poedersuiker
Kersenvlaaifruit
Mixer
Springvorm
Bakpapier
Veel gemaakte snelle monchoutaart, ideaal als er ineens visite komt en er zijn geen koekjes in huis.
Verkruimel de bastognekoeken
Smelt de boter
Meng de koekkruimels erdoorheen tor alle boter is opgenomen
Haal de bodem uit de springvorm, bakpapier erover en de springvorm er weer op.
Bastognemengsel in de vorm en gelijkmatig verdelen over de bodem en aandrukken met de bolle kant van een lepel.
Bodem af laten koelen in de koelkast
Roomkaas loskloppen, poedersuiker naar gevoel toevoegen.
Slagroom en klopfix aan het roomkaasmengsel toevoegen en mixen tot het vrij stevig is.
Dit over de bastognebodem verdelen en in de koeling zetten tot gebruik.
Voor het aansnijden het vlaaifruit erover verdelen.
Geniet ervan!
Ook lekker met wat chocovlokken over het vlaaifruit heen of door de monchou.