Italiaanse bol boerderij

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-11-2020
  • Italiaanse bol boerderij

    Italiaanse bol boerderij

    Italiaanse bol boerderij

  • Italiaanse bol boerderij

    Italiaanse bol boerderij

    Italiaanse bol boerderij

  • Italiaanse bol boerderij

    Italiaanse bol boerderij

    Italiaanse bol boerderij

Een luxe en goed belegd broodje met  kaas, kalkoenfilet, gebakken ei en wat groentjes. In 10 minuten zet je deze lunch op tafel! Aanrader!

https://chivanne.nl/italiaanse-bol-boerderij/

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 Italiaanse bol

2 eetlepels Yofresh (Calvé)

2 à 3 plakken kalkoenfilet

1 plak jong belegen kaas

2 eieren (maat M)

2 blaadjes kropsla

1 roma tomaat

2 eetlepels bakboter (of roomboter)

peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit boter in een koekenpan en breek de eieren boven de pan als de boter zachtjes bubbelt. Bak het ei op laag vuur totdat het eiwit gestold is voor een zacht gebakken ei of wat langer als je hem gestold wilt.

Snijd ondertussen het broodje doormidden en besmeer beide helften met Yofresh. Was en droog twee blaadjes kropsla en leg op de onderste helft. Beleg deze helft met de plakken kalkoenfilet en een plak kaas. Was de tomaat en snijd in plakken. Leg op de kaas.

Beleg het broodje met de gebakken eieren en kruid met peper en zout.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten