1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Italiaanse bol boerderij

Italiaanse bol boerderij

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 18-11-2020

Ingrediënten 1 personen


1 Italiaanse bol

2 eetlepels Yofresh (Calvé)

2 à 3 plakken kalkoenfilet

1 plak jong belegen kaas

2 eieren (maat M)

2 blaadjes kropsla

1 roma tomaat

2 eetlepels bakboter (of roomboter)

peper en zout



Italiaanse bol boerderij

https://chivanne.nl/italiaanse-bol-boerderij/

https://chivanne.nl/italiaanse-bol-boerderij/
Italiaanse bol boerderij
Italiaanse bol boerderij
Italiaanse bol boerderij
Italiaanse bol boerderij

Een luxe en goed belegd broodje met  kaas, kalkoenfilet, gebakken ei en wat groentjes. In 10 minuten zet je deze lunch op tafel! Aanrader!

https://chivanne.nl/italiaanse-bol-boerderij/

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit boter in een koekenpan en breek de eieren boven de pan als de boter zachtjes bubbelt. Bak het ei op laag vuur totdat het eiwit gestold is voor een zacht gebakken ei of wat langer als je hem gestold wilt.

Snijd ondertussen het broodje doormidden en besmeer beide helften met Yofresh. Was en droog twee blaadjes kropsla en leg op de onderste helft. Beleg deze helft met de plakken kalkoenfilet en een plak kaas. Was de tomaat en snijd in plakken. Leg op de kaas.

Beleg het broodje met de gebakken eieren en kruid met peper en zout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chivanne


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chivanne
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top