1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Bechamelsaus
  5. Cannelloni van knolselder met gehakt, walnoten en bechamelsaus

Cannelloni van knolselder met gehakt, walnoten en bechamelsaus

  • Belgisch, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-11-2020

Ingrediënten 4 personen


1 knolselder
500 g gemengd gehakt
20 g walnoten
enkele takjes verse salie
30 g boter
30 g bloem
3 dl vleesbouillon
3 dl melk
80 g geraspte kaas



Cannelloni van knolselder met gehakt, walnoten en bechamelsaus
Cannelloni van knolselder met gehakt, walnoten en bechamelsaus

Makkelijk en lekker deze ovenschotel en super orgineel ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snij 12 mooie vellen van de knolselder met een snijmachine, 1,5 mm dik.
2. Vul op met gehakt en rol tot een cilinder.
3. Verwarm de oven voor op 180°C.
4. Bechamelsaus:
-laat de boter smelten, voeg de bloem toe en laat mooi drogen.
-Bevochtig met de melk en bouillon.
-Laat opkoken en dikken.
-Voeg de kaas toe.
-Mix alles mooi glad. Breng op smaak met fijngesnipperde salie, peper en zout.
5. Leg de gevulde knolseldercannelloni in een ovenschotel en overgiet met bechamelsaus. Bestrooi met fijngehakte walnoten.
6. Bak 30 min in de voorverwarmde oven.

Bron

Spar



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top