Cannelloni van knolselder met gehakt, walnoten en bechamelsaus

  • Belgisch, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-11-2020
  • Cannelloni van knolselder met gehakt, walnoten en bechamelsaus

    Cannelloni van knolselder met gehakt, walnoten en bechamelsaus

    Cannelloni van knolselder met gehakt, walnoten en bechamelsaus

Makkelijk en lekker deze ovenschotel en super orgineel ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 knolselder
500 g gemengd gehakt
20 g walnoten
enkele takjes verse salie
30 g boter
30 g bloem
3 dl vleesbouillon
3 dl melk
80 g geraspte kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snij 12 mooie vellen van de knolselder met een snijmachine, 1,5 mm dik.
2. Vul op met gehakt en rol tot een cilinder.
3. Verwarm de oven voor op 180°C.
4. Bechamelsaus:
-laat de boter smelten, voeg de bloem toe en laat mooi drogen.
-Bevochtig met de melk en bouillon.
-Laat opkoken en dikken.
-Voeg de kaas toe.
-Mix alles mooi glad. Breng op smaak met fijngesnipperde salie, peper en zout.
5. Leg de gevulde knolseldercannelloni in een ovenschotel en overgiet met bechamelsaus. Bestrooi met fijngehakte walnoten.
6. Bak 30 min in de voorverwarmde oven.

Bron

spar

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten