Kung-Fu Bami

  • Wereld, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Kung-Fu Bami

    Kung-Fu Bami

    Kung-Fu Bami

Dit recept met bijbehorende bereidingswijze is elke keer weer een succes.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 recipe.people
Blik Kung-Fu Bami (verkrijgbaar bij de betere supermarkten)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
- Blikopener
- Gasstelletje

Bereidingswijze

1. Verwijder het wikkel van het blik (optioneel)
2. Haal de bovenkant van het blik met de blikopener
3. Zet het gasstelletje op volgas en zet het blik erop
4. Laat de bami rustig lauwwarm worden (NIET ROEREN!)
5. Blik van het vuur halen als hij op temperatuur is en voorzichtig (!) omkeren op een bord of serveerschaal
6. Blik voorzichtig optillen zodat de bami als één geheel in een cilindervorm uit het blik kan glijden
7. Eet smakelijk!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

MRRK avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten