Appelkoek met hazelnoten
- Belgisch, Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 15-11-2020
Lekker toetje dat makkelijk zelf te bereiden is en je kan het warm of lauw serveren .
Ingrediënten 4 personen
3 appelen3 eieren
25 cl room
20 g boter
4 el suiker
2 el citroensap
4 el hazelnoten (gehakt)
1 tl kaneel
2 el poedersuiker
Benodigdheden
folieBereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de appels, snij ze in partjes en besprenkel ze met citroensap. Schik ze dakpansgewijs in een ovenpan of -schotel.
2 Klop de eieren los met de room, de suiker en de kaneel. Schenk over de appels. Verdeel er vlokjes boter over.
3 Bestrooi met de hazelnoten en de poedersuiker. Bak 30 minuten. Dek af met folie als de noten verbranden.
Bron
libelle
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties