Appelkoek met hazelnoten

  • Belgisch, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 15-11-2020
  • Appelkoek met hazelnoten

    Appelkoek met hazelnoten

    Appelkoek met hazelnoten

Lekker toetje dat makkelijk zelf te bereiden is en je kan het  warm of lauw serveren  .

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 appelen
3 eieren
25 cl room
20 g boter
4 el suiker
2 el citroensap
4 el hazelnoten (gehakt)
1 tl kaneel
2 el poedersuiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
folie

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de appels, snij ze in partjes en besprenkel ze met citroensap. Schik ze dakpansgewijs in een ovenpan of -schotel.
2 Klop de eieren los met de room, de suiker en de kaneel. Schenk over de appels. Verdeel er vlokjes boter over.
3 Bestrooi met de hazelnoten en de poedersuiker. Bak 30 minuten. Dek af met folie als de noten verbranden.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten