1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Appelkoek met hazelnoten

Appelkoek met hazelnoten

  • Belgisch, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 15-11-2020

Ingrediënten 4 personen


3 appelen
3 eieren
25 cl room
20 g boter
4 el suiker
2 el citroensap
4 el hazelnoten (gehakt)
1 tl kaneel
2 el poedersuiker


Verder heb je nodig


Folie


Appelkoek met hazelnoten
Appelkoek met hazelnoten

Lekker toetje dat makkelijk zelf te bereiden is en je kan het  warm of lauw serveren  .

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de appels, snij ze in partjes en besprenkel ze met citroensap. Schik ze dakpansgewijs in een ovenpan of -schotel.
2 Klop de eieren los met de room, de suiker en de kaneel. Schenk over de appels. Verdeel er vlokjes boter over.
3 Bestrooi met de hazelnoten en de poedersuiker. Bak 30 minuten. Dek af met folie als de noten verbranden.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top