GLUTENVRIJE KOEKJES

  • Belgisch, Tussendoortje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 04-11-2020
  • GLUTENVRIJE KOEKJES

    GLUTENVRIJE KOEKJES

    GLUTENVRIJE KOEKJES

Deze lekkere koekjes van notenmeel en esdoornsiroop zijn lekker zoet en volledig glutenvrij. Een gezonde snack voor als je zin hebt in een zoetje!

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
220 g boekweitbloem
130 g hazelnootpoeder
130 g amandelpoeder
2 el chiazaadjes
120 ml water
120 ml esdoornsiroop
2 el honing
2 el kokosolie
4 el kaneel
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
plastic folie
steekvormpje voor koekjes

Bereidingswijze

-Mix alle ingrediënten tot een stevig deeg. Kneed het deeg kort en verpak in plastic folie. Laat 30 minuten rusten in de koelkast.
-Verwarm de oven voor op 180 °C.
-Strooi wat bloem op het werkvlak en rol het deeg uit tot ongeveer een halve centimeter dik.
-Steek koekjes uit van dezelfde grootte en bak ze 10-15 minuten gaar in de oven, afhankelijk van de grootte.
-Laat de koekjes afkoelen en bewaar ze luchtdicht.

Bron

15gram

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten