Pasta met venkel en tomaat
- Europees, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 03-11-2020
pasta met venkel en tomaat
Ingrediënten 2 personen
1 venkelknol1 teentje knoflook
150 gram varkensvleesreepjes
paprikapoeder
1 eetlepel vloeibare margarine
1 blik tomatenblokjes zonder zout
150-200 gram volkoren penne
Bereidingswijze
* Was de venkel. Verwijder de onderste schijf en de stelen. Bewaar het fijne groen. Snijd de venkel in smalle repen.
* Pel de knoflook en snijd het teentje klein.
* Bestrooi het vlees met paprikapoeder.
* Bak de vleesreepjes in de hete margarine bruin. Bak de venkel en de knoflook even mee.
* Voeg de tomatenblokjes toe.
* Laat de saus 10 minuten pruttelen.
* Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
* Laat de penne uitlekken en schep de pasta door de saus. Strooi het fijne venkelgroen erover.
Bron
Voedingscentrum
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties