Pasta met venkel en tomaat

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-11-2020

pasta met venkel en tomaat

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 venkelknol
1 teentje knoflook
150 gram varkensvleesreepjes
paprikapoeder
1 eetlepel vloeibare margarine
1 blik tomatenblokjes zonder zout
150-200 gram volkoren penne
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

* Was de venkel. Verwijder de onderste schijf en de stelen. Bewaar het fijne groen. Snijd de venkel in smalle repen.
* Pel de knoflook en snijd het teentje klein.
* Bestrooi het vlees met paprikapoeder.
* Bak de vleesreepjes in de hete margarine bruin. Bak de venkel en de knoflook even mee.
* Voeg de tomatenblokjes toe.
* Laat de saus 10 minuten pruttelen.
* Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
* Laat de penne uitlekken en schep de pasta door de saus. Strooi het fijne venkelgroen erover.

Bron

Voedingscentrum

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten