Kabeljauwwangen

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Kabeljauwwangen

    Kabeljauwwangen

    Kabeljauwwangen

Een (h)eerlijk kabeljauwwangen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
+/- 600 gr kabeljauwwangen
- bloem
- viskruiden
- boter
- olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Dep de wangen droog en kruid goed met de viskruiden
- wentel zeg dan in in bloem en schud het teveel aan bloem er af
- bak ze gaar in olijfolie met een beetje boter.

Bron

KOOK

Serveertip

Vroeger werd 'kibbeling' gebakken met kabeljauwwangen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten