Eierkoeken

  • Belgisch, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 31-10-2020
  • Eierkoeken

    Eierkoeken

    Eierkoeken

Lekker als tussendoortje, als ontbijt of als nagerecht ; Heel lekker om choco of confituur op een eierkoek te smeren en ze toe te plakken met een andere. Dubbel plezier!

Deel dit recept

Ingrediënten 7 personen
4 eieren
200 gr suiker
1 zakje vanillesuiker
200 gr patisseriebloem
2 tl bakpoeder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 180°C.
-Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker op totdat het geheel zich verdubbelt in massa.
-Zeef de bloem boven het geheel, voeg het bakpoeder toe en spatel het voorzichtig onder het eimengsel.
-Leg een vel bakpapier op je bakplaat en maak hoopjes van het deeg op de bakplaat.
-Gebruik ongeveer 1 eetlepel per eierkoek.

Laat voldoende plaats tussen de koeken want ze verdubbelen in grootte tijdens het bakken.

Bak 10 minuten en laat volledig afkoelen.



Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten