Spaghetti Con Asparagi Di Mare
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 22-10-2020
Spaghetti met zeekraal.
Bereidingswijze
Zet een pan met ruim water op de warmtebron om zowel de spaghetti als de zeekraal in te koken. Let er op: geen zout toevoegen: de zeekraal is al zout van zichzelf.
Snipper het teentje knoflook en maak het pepertje schoon en snijd in halve ringetjes.
Doe wat olijfolie in een pan en fruit daarin het pepertje en de knoflook.
Doe de pasta in het water en kook het beetgaar. Kook de laatste minuten de zeekraal mee, zo lang als op de verpakking staat aangegeven. Giet af en houd wat kookwater achter. Voeg bij de basissaus, roer goed door, voeg zo nodig wat kookwater toe en bestrooi met wat peper.
Dien op en verdeel er op de borden wat Parmezaanse kaas over.
Bron
Https://ricette.giallozafferano.it/Spaghetti-con-asparagi-di-mare.html
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties