Rode bietendip met bladerdeegbotten

  • Belgisch, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Rode bietendip met bladerdeegbotten

    Rode bietendip met bladerdeegbotten

    Rode bietendip met bladerdeegbotten

Halloween dip.........

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Voor de rode bietendip:
2 gekookte rode bieten
0,5 tl gedroogde rozemarijn
peper - zout
Voor de bladerdeegbotten:
1 vel bladerdeeg
1 eigeel + een scheutje water
gedroogde rozemarijn
peper - zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakpapier

Bereidingswijze

-Doe de gekookte rode bieten in de blender samen in de blender met een flinke snuif peper, een flinke snuif zout en de gedroogde rozemarijn. Mix tot een gladde dip.

-Rol het vel bladerdeeg uit en snijd er reepjes in de vorm van botten uit. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met een laagje eigeel. Strooi er vervolgens grof zout, peper en gedroogde rozemarijn over. Bak de "botten" 10 à 15 minuutjes in de oven op 180 graden.

SERVEREN:

Serveer de bladerdeegbotten samen met de dip van rode biet.

Bron

njam

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten