1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Rode bietendip met bladerdeegbotten

Rode bietendip met bladerdeegbotten

  • Belgisch, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-10-2020

Ingrediënten 4 personen


Voor de rode bietendip:
2 gekookte rode bieten
0,5 tl gedroogde rozemarijn
peper - zout
Voor de bladerdeegbotten:
1 vel bladerdeeg
1 eigeel + een scheutje water
gedroogde rozemarijn
peper - zout


Verder heb je nodig


Bakpapier


Rode bietendip met bladerdeegbotten
Rode bietendip met bladerdeegbotten

Halloween dip.........

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Doe de gekookte rode bieten in de blender samen in de blender met een flinke snuif peper, een flinke snuif zout en de gedroogde rozemarijn. Mix tot een gladde dip.

-Rol het vel bladerdeeg uit en snijd er reepjes in de vorm van botten uit. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met een laagje eigeel. Strooi er vervolgens grof zout, peper en gedroogde rozemarijn over. Bak de "botten" 10 à 15 minuutjes in de oven op 180 graden.

SERVEREN:

Serveer de bladerdeegbotten samen met de dip van rode biet.

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top