Croque met pizzakruiden

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Croque met pizzakruiden

    Croque met pizzakruiden

    Croque met pizzakruiden

  • Croque met pizzakruiden

    Croque met pizzakruiden

    Croque met pizzakruiden

  • Croque met pizzakruiden

    Croque met pizzakruiden

    Croque met pizzakruiden

Makkelijk , maar  pittig lekker  !   

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 sneetjes wit brood
4 ham sneetjes
kaas (gemalen)
2 el dijonmosterd
1 tl Santa Maria Pizza Kruiden
Santa Maria Black & White
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Smeer de dijonmosterd op het brood. Leg daarop de ham, basilicumblaadjes en kaas.
2 Kruid met het Black & White-kruidenmolentje. Bak in de oven op 180 °C tot de kaas smelt.

Bron

libelle

Serveertip

Black & White kruidenmolentje van Santa Maria :
-De fijnste van alle zwarte pepersoorten – Tellicherry Garbled Special Extra Bold – komt uit het Tellicherry gebied in Kerala, India. Deze peper wordt gekenmerkt door zijn grote aromatische bessen. In Black & White werden de korrels met bergzout gemengd tot een mix die bijna ieder gerecht ten goede komt.
Santa Maria pizzakruiden :
-De pizzakruiden van Santa Maria zijn speciaal gemaakt voor op de pizza. Naast pizza smaakt het ook goed op warme broodjes en toast en in pastasaus.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten