1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Toast Champignon

Toast Champignon

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-10-2020

Ingrediënten 4 personen


4 ciabatta sneden
1 kg champignons
1 bosje peterselie (gesnipperd)
3 citroenen (sap van)
150 g roomboter
olijfolie
peper
zout



Toast Champignon
Toast Champignon

Een goede toast champignon is de start van de herfst. En hoewel de ingrediĆ«ntenlijst niet echt lang is, vind ik het toch een uitdaging om een goede toast champignon te maken. Het brood moet lekker krokant zijn, de champignons krokant gebakken en met de juiste hoeveelheid peterselie en net fris genoeg. Heerlijk op elk moment van dagā€

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Bak ze goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout.
2 Blus de champignons met citroensap. Voeg de roomboter toe en laat ze mee smelten. Schep er de peterselie door.
3 Rooster het brood. Verdeel er de champignons over. Serveer met een salade.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top