
2 volkoren afbakpistoletjes gehalveerd
100 gram crème fraîche
1 blikje ananas in eigen sap
4 plakjes achterham in grove stukken gescheurd.
1 kleine rode ui in halve of kwart ringen
stukje rode paprika in reepjes
stukje gele paprika in reepjes
100 gram kaas voor ovengratin
Bakplaat, bakpapier, snijplank en mes
Dit kleurrijk, smakelijk broodje staat in no time op tafel. Is goed vullend zeker met een kom groentesoep vooraf . Gemakkelijk te maken en erg lekker. Dít lust iedereen
Halveer de 2 afbakbroodjes
Roer 100 gram crème fraîche met een vork los en roer er 60 gram kaas doorheen en roer er wat vers gemalen 4 seizoenen peper door.
Besmeer de 4 halve broodjes met dit mengsel. Beleg de broodjes met de ham, paprika ui en ananas stukjes. Strooi er de resterende 40 gram kaas overheen en zet de broodjes 10-12 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 200 graden.
Bestrooi de broodjes met wat vers geknipte bladpeterselie of bieslook en smullen maar.
Liever vegetarisch dan kun je de ham ook weglaten en een extra plakje kaas gebruiken.
Keukenliefde eigen tekst, foto's en naar smaak aangepast