1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. KOKOS-PANNENKOEKENTAART MET BANAAN EN CHOCOLADESAUS

KOKOS-PANNENKOEKENTAART MET BANAAN EN CHOCOLADESAUS

  • Belgisch, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-10-2020

Ingrediënten 4 personen


0.5 l kokosmelk
4 eieren
300 g bloem
200 g geraspte kokos
boter
4 bananen
300 g zwarte chocolade



KOKOS-PANNENKOEKENTAART MET BANAAN EN CHOCOLADESAUS
KOKOS-PANNENKOEKENTAART MET BANAAN EN CHOCOLADESAUS

=16pxMag het eens iets exotischer zijn qua dessert? Probeer dan dit recept voor kokos pannenkoekentaart met banaan en chocoladesaus eens uit. Wij zijn er dol op!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Meng de kokosmelk met de eieren en de bloem. Meng alles goed en giet het mengsel door een zeef zodat er geen klonters meer inzitten. Meng er de geraspte kokos onder.
-Bak nu de pannenkoeken in een beetje boter.
-Pel de bananen en snij ze in schijfjes.
-Beleg een afgekoelde pannenkoek met schijfjes banaan. Bedek deze pannenkoek met banaan met een andere pannenkoek, beleg die weer met banaan, dek af, enzovoort zodat je een heuse taart krijgt.
-Smelt de chocolade au bain-marie met 2 eetlepels Solo en overgiet de taart met de chocoladesaus.
-Laat de taart goed afkoelen in de koelkast vooraleer je hem serveert.

Serveertip

TIP

Maak deze taart idealiter een dagje op voorhand. Hoe langer hij in de koelkast staat, hoe steviger hij zal worden en dus makkelijker te snijden en serveren.

Bron

Solo



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top