Paksoi stamppot met kipgehaktballetjes in pittige saus

  • Wereld, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-10-2020
  • Paksoi stamppot met kipgehaktballetjes in pittige saus

    Paksoi stamppot met kipgehaktballetjes in pittige saus

    Paksoi stamppot met kipgehaktballetjes in pittige saus

Een heerlijke stamppot met een Indisch tintje! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g kruimige aardappelen
1 paksoi, in reepjes gesneden
1 knoflookteen geraspt
2 cm gember, geraspt
2 el paneermeel
400 g kipgehakt
1 el kecap asin van ABC
roomboter
3 el kecap manis pedas van ABC
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Snijplank en mes, pan

Bereidingswijze

1. Kook de aardappelen gaar.
2. Snijd de paksoi in reepjes.
3. Meng de knoflook met de gember, paneermeel, kipgehakt, en kecap asin in een kom. Draai hier balletjes van.
4. Bak de balletjes in een koekenpan. Voeg wanneer de balletjes gaar zijn de kecap manis pedas toe.
5. Giet de aardappel af. Stamp fijn met een klont roomboter, de paksoi en versgemalen peper en zout.
6. Serveer de stamppot met de kipballetjes

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten