1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Saus
  6. Paksoi stamppot met kipgehaktballetjes in pittige saus

Paksoi stamppot met kipgehaktballetjes in pittige saus

  • Wereld, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-10-2020

Ingrediënten 4 personen


500 g kruimige aardappelen
1 paksoi, in reepjes gesneden
1 knoflookteen geraspt
2 cm gember, geraspt
2 el paneermeel
400 g kipgehakt
1 el kecap asin van ABC
roomboter
3 el kecap manis pedas van ABC


Verder heb je nodig


Snijplank en mes, pan


Paksoi stamppot met kipgehaktballetjes in pittige saus
Paksoi stamppot met kipgehaktballetjes in pittige saus

Een heerlijke stamppot met een Indisch tintje! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de aardappelen gaar.
2. Snijd de paksoi in reepjes.
3. Meng de knoflook met de gember, paneermeel, kipgehakt, en kecap asin in een kom. Draai hier balletjes van.
4. Bak de balletjes in een koekenpan. Voeg wanneer de balletjes gaar zijn de kecap manis pedas toe.
5. Giet de aardappel af. Stamp fijn met een klont roomboter, de paksoi en versgemalen peper en zout.
6. Serveer de stamppot met de kipballetjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top