1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse keuken
  4. Auberginekaviaar met feta

Auberginekaviaar met feta

  • Grieks, Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-10-2020

Ingrediënten 4 personen


1 aubergine
4 takjes koriander (vers)
1 teentje knoflook
100 g feta (blok)
2 el olijfolie extra vierge
zwarte peper (molen)
zout



Auberginekaviaar met feta
Auberginekaviaar met feta

Lekkere koude saus 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
2 Maak enkele inkepingen in de aubergine. Leg hem in een ovenschaal en rooster 25 min. in de voorverwarmde oven. Laat lichtjes afkoelen.
3 Haal er het vruchtvlees uit met een lepel en mix met de knoflook, de helft van de feta en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.

Afwerking :

-Verkruimel de rest van de feta over de dipsaus en versier met blaadjes koriander.

Bron

Colruyt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top