1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Pittige dipsaus met feta en gegrilde paprika

Pittige dipsaus met feta en gegrilde paprika

  • Belgisch, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-10-2020

Ingrediënten 4 personen


1 rode pepertje
3 takjes tijm (vers)
2 gegrilde paprika's (bokaal)
200 g feta (blok)
zwarte peper (molen)



Pittige dipsaus met feta en gegrilde paprika
Pittige dipsaus met feta en gegrilde paprika

Lekkere aperitief dip die snel gemaakt is 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Verwijder de pitjes uit 1 rood pepertje, rits de blaadjes van 3 takjes verse tijm en laat 2 gegrilde paprika's uit bokaal uitlekken.
-Mix 200 g feta met de paprika's, het pepertje en de tijm tot een gladde saus. Kruid met zwarte peper uit de molen.
-Serveer met blaadjes Romeinse slaharten.

Bron

Colruyt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top