1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Feta-dipsaus met Italiaanse toets

Feta-dipsaus met Italiaanse toets

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-10-2020

Ingrediënten 4 personen


200 g feta (blok)
5 kerstomaten
3 takjes oregano (vers)
1 teentje knoflook
8 gedroogde tomaten (versmarkt)
3 el olijfolie
zwarte peper (molen)
zout



Feta-dipsaus met Italiaanse toets
Feta-dipsaus met Italiaanse toets

Lekkere dip met een Italiaans accent ! Snel klaar en bovendien lekker ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Rits de blaadjes van de oregano.
2 Mix de feta met de oreganoblaadjes en alle andere ingrediënten tot een gladde pasta. Kruid met peper en zout. Voeg eventueel een scheutje water toe om de dipsaus smeuïger te maken.

-Serveer met grissini (Italiaanse soepstengels), stukjes stokbrood, tortillachips of blaadjes Romeinse slaharten.

Bron

Colruyt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top