1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Inktvisringen met chili en look

Inktvisringen met chili en look

  • Belgisch, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-10-2020

Ingrediënten 5 personen


300 g inktvisringen (diepvries)
1 citroen
4 el olijfolie
4 knoflook teentjes
1/4 tl pilipili
1 tl paprikapoeder
peper en zout



Inktvisringen met chili en look
Inktvisringen met chili en look

Makkelijk en lekker pittig aperitiefhapje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding

- Snij de citroen in partjes.
- Snipper het knoflook fijn.

Bereiding (10 min.)

Bak de diepgevroren inktvisringen al roerend in een pan met antiaanbaklaag, tot het vocht verdampt is.
Voeg de olijfolie, het knoflook, het paprikapoeder en de pilipili toe. Bak al roerend 3 min. en kruid met peper en zout.
Afwerking :
Dien warm op met de citroenpartjes.

Bron

Colruyt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top