1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. ”Verloren” Croque champignons

”Verloren” Croque champignons

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-10-2020

Ingrediënten 4 personen


250 g champignons
1 sjalot
bakboter
1 teentje knoflook
peper en zout
8 sneetjes toastbrood
2 eieren
100 ml melk
4 sneetjes jonge kaas



”Verloren” Croque champignons
”Verloren” Croque champignons

Een croque (of een tosti) is ideaal om oud brood een tweede leven te geven. Voeg wat champignons en kaas toe en je hebt een heerlijke snack in geen tijd.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snijd de sjalot in ringen en de champignons in plakjes.
-Smelt de boter in een pan.
-Bak er de sjalot en champignons in. Voeg de uitgeperste knoflook toe en kruid met peper en zout.
-Klop de eieren los met de melk. Wentel de sneetjes brood erdoor en bak in wat boter krokant.
-Leg de helft van de sneetjes brood op een werkvlak, lepel er de champignons op en leg er een sneetje kaas op, leg er nog een sneetje brood bovenop en druk goed aan.
- Bak opnieuw in de pan, tot de kaas begint te smelten.

Bron

Lekker van bij ons



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top