1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Italiaans één pansgerecht , vullend en voor de liefhebber low carb...

Italiaans één pansgerecht , vullend en voor de liefhebber low carb...

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-10-2020

Ingrediënten 1 personen


150 gram kabeljauwfilet
1 paprika in kleine blokjes
1 sjalot (30 gram) gesnipperd
1 klein teentje knoflook geperst of gesnipperd
1 tl Italiaanse of Provençaalse kruiden
150 gram tomatenblokjes (incl. sap)
1 el tomatenpuree
75 gram olijven gehalveerd ( ik nam slechts 50 gram)
Kokosolie 1/2 el
Zeezout en zwarte peper naar smaak


Verder heb je nodig


Pan, snijplank en mes


Italiaans één pansgerecht , vullend en voor de liefhebber low carb...
Italiaans één pansgerecht , vullend en voor de liefhebber low carb...
Italiaans één pansgerecht , vullend en voor de liefhebber low carb...
Italiaans één pansgerecht , vullend en voor de liefhebber low carb...
Italiaans één pansgerecht , vullend en voor de liefhebber low carb...
Italiaans één pansgerecht , vullend en voor de liefhebber low carb...
Italiaans één pansgerecht , vullend en voor de liefhebber low carb...
Italiaans één pansgerecht , vullend en voor de liefhebber low carb...
Italiaans één pansgerecht , vullend en voor de liefhebber low carb...
Italiaans één pansgerecht , vullend en voor de liefhebber low carb...


Manlief vandaag de hele dag met onze zoon op sjouw voor een nieuwe machine voor het bedrijf van zoon. Onderweg terug naar huis zullen zij ongetwijfeld hun inwendige mens versterken, dus mag  ik alleen aan tafel vandaag.  Ik zocht naar een  gezond en goed vullend , snel  en slank recept. Kwam bij dit recept uit en ook nog eens low carb  maar dat hoeft natuurlijk niet , je kunt er wat rijst, pasta of patatje bij koken. 
Wel verdubbelen, of verviervoudigen, want dit is een recept voor slechts één persoon
Oké , ik heb er wel een glaasje witte , droge wijn bij geschonken, want per slot van rekening.... vis en ook een stukje kabeljauw moet wel zwemmen toch?

Dit ga ik manlief ook nog eens voorschotelen met rijst of pasta, want ik heb ervan gesmuld.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de halve eetlepel kokosolie en smoor de gesnipperde sjalot even aan. Voeg dan de knoflook en de paprikablokjes toe en laat dit geheel zachtjes ongeveer 4 minuten bakken.

Mik de tomatenblokjes, tomatenpuree, Italiaanse of de Provençaalse kruiden de halveerde olijven , zeezout en zwarte peper naar smaak toe in de pan en laat 5 minuten pruttelen.

Leg er de kabeljauw op en druk de vis in de saus. Deksel op de pan.... en..... na 10-15 minuten pruttelen
( afhankelijk van de dikte van je vis) lekker aan tafel. Helaas alleen

Bron

Puur Figuur .nl eigen tekst en foto's



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top