Omeletwrap met kippenwit en avocado
- Belgisch, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
- Geplaatst op 04-10-2020
=18pxDeze omeletwrap is supermakkelijk om mee te nemen en een pak voedzamer dan kant-en-klare wraps.
Ingrediënten 4 personen
6 eieren2 avocado's
1 basilicum bosje
200 g kippenwit
120 ml amandelmelk
50 g pistachenoten
olijfolie
peper en zout
Bereidingswijze
1 Klop de eieren los met de amandelmelk. Kruid met peper en zout. Bak in olijfolie 4 dunne omeletten van het beslag.
2 Schil de avocado's en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in reepjes. Hak de pistachenoten grof.
3 Verdeel de omeletten over de borden. Verdeel er de plakjes kippenwit en de reepjes avocado over. Bestrooi met de pistachenoten, hou er nog wat apart voor de afwerking. Leg er enkele blaadjes basilicum op.
4 Rol de wraps op en snij ze door. Bestrooi met de rest van de gehakte pistachenoten.
Bron
libelle
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties