Knolseldersteak met een zachtgekookt eitje
- Vegetarisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 04-10-2020
=18pxEen gezond veggiegerecht
Bereidingswijze
1 Schil de knolselder en snij ‘m in plakken van 3 millimeter. Kruid met peper en zout en gril ze langs beide kanten goudbruin.
2 Bak de oesterzwammen in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout. Spoel en droog de veldsla.
3 Kook de eitjes in 5 minuten halfzacht. Spoel ze daarna onder koud water en pel ze.
4 Verdeel de knolseldersteaks over de borden. Leg er wat veldsla op en schep er de oesterzwammen over. Halveer de eitjes en leg telkens 2 gehalveerde eitje op de steak. Werk af met de sesamzaadjes en serveer meteen.
Bron
libelle - Pascale Naessens. ​
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties