Knolseldersteak met een zachtgekookt eitje

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-10-2020
  • Knolseldersteak met een zachtgekookt eitje

    Knolseldersteak met een zachtgekookt eitje

    Knolseldersteak met een zachtgekookt eitje

=18pxEen gezond veggiegerecht 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eieren
1 knolselder (kleine)
300 g oesterzwammen
40 g veldsla
2 el sesamzaadjes (zwarte)
olijfolie
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Schil de knolselder en snij ‘m in plakken van 3 millimeter. Kruid met peper en zout en gril ze langs beide kanten goudbruin.
2 Bak de oesterzwammen in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout. Spoel en droog de veldsla.
3 Kook de eitjes in 5 minuten halfzacht. Spoel ze daarna onder koud water en pel ze.
4 Verdeel de knolseldersteaks over de borden. Leg er wat veldsla op en schep er de oesterzwammen over. Halveer de eitjes en leg telkens 2 gehalveerde eitje op de steak. Werk af met de sesamzaadjes en serveer meteen.

Bron

libelle - Pascale Naessens. ​

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten