1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Gevulde champignons Met culitel &; Escarienne mix

Gevulde champignons Met culitel &; Escarienne mix

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-09-2020

Ingrediënten 4 personen


20 grote champignons
8 plakjes kaas
1 eetl boter
2 dl room
peper en zout
ca. 50 gram beurre manié
Culitel
Escarienne mix



Gevulde champignons Met culitel & Escarienne mix

Gevulde champignons Met culitel & Escarienne mix

Gevulde champignons Met culitel & Escarienne mix

Deze recepten zijn van Marc Veltman. Marc Veltman fungeert al jaren als bruggenbouwer tussen de werelden van marketing en product-ontwikkeling. Van idee tot een industrieel maakbaar product. Sinds dit jaar verkoopt Marc Veltman ook zijn eigen Melanges en smaakversterkers en deelt zijn heerlijke recepten via Puur Veltman. De melanges die in dit recept gebruikt worden zijn: Culitel en Escarienne mix.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Om mee te beginnen haal je de stelen uit de champignons zodat je ze beter kan schoonmaken. Als de champignons zijn schoongemaakt, leg je de champignons op een beboterde bakplaat.

2. Voeg daarna de stelen met de room toe en stoof ze gaar totdat je ze makkelijk kan purereren. Kook het puree helemaal in top de smaken af met Escarienne Mix en een vleugje Culitel.

3. Als dat allemaal gedaan is, kan je het mengsel de champignonknoppen vullen. Strooi vervolgens kaas over de champignons en gaar ze rustig door in een oven van 130 graden celcius voor circa 10 min.

Serveertip

Je kan een beetje water op de plaat doen zodat de kaas niet te knapperig wordt

Bewaaradvies
Naar mijn mening zou ik dit zeer zeker niet bewaren, maar gelijk opeten. Anders wordt de champignons erg sponzig en rubberig. Dat is niet een smaak wat je wilt proeven.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van MarcVeltman


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van MarcVeltman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top