Deze foto wordt als voorbeeld gebruikt op de website van het buitenlandse recept

Italiaans brood(500g) of 4 kleine
Knoflookpoeder
Boter
Halve kilo gehakt
Halve kilo gemalen worst( ik heb deze zelf in bolletjes gedraaid maar dat is niet perse nodig)
480 tomatensaus
180 ml tomatenpuree
Pak spaghetti
Mozzarella
Parmezaanse kaas
1 ui, gesnipperd
1/2e theelepel geperste knoflook
1 eetlepel Italiaanse kruiden
1 theelepel zout
1 theelepel peper
Grote koekenpan of wok
Kookpan
Snijplank
Mesje
Theelepels
Eetlepels
Optioneel knoflookpers
Mijn vriend en ik zijn grote liefhebbers van spaghetti en knoflookbrood. Toen we dit recept bij een amerikaanse vriend zagen, dachten we dit moeten wij ook doen. Zowaar hebben we dit geprobeerd en het was heel lekker
Dus voor alle spaghetti en knoflookbrood liefhebbers: het is ideaal en je zou het eens moeten proberen
1. Warm de oven voor op 190 graden, onderkant verwarmen
2. Bak het vlees rul
3. Bak de uien
4. Haal overtollig vet eruit door afgieten
5. Voeg tomatensaus en puree toe
6. Italiaanse kruiden, zout, peper en knoflook toevoegen
7. Kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing
8. Giet de spaghetti af
9. Roer de spaghetti door de saus. Houdt de saus dik!
10. Snijd het grote brood in tweeën of snijd de bovenkant van de kleine broden open
11. Hol het brood uit en smeer de binnenkant in met boter en knoflookpoeder(tip: smeer boter met bolle kant van een lepel)
12. Rooster kort het brood(dit kan in pre-heat oven en voorkomt zacht worden van brood)
13. Doe de spaghetti en saus in de broden(je houdt spaghetti over, dit kan worden ingevroren of vijfde brood of los erbij serveren)
14. Strooi hierover de kazen, elke helft 1 kaas of meerdere kazen op een klein broodje
15. Bak voor 10-15 minuten op 190 graden
Https://southerndiscourse.com/spaghetti-stuffed-garlic-bread/