1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Tartaar zeebaars, tomatenvinaigrette

Tartaar zeebaars, tomatenvinaigrette

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-09-2020

Ingrediënten 4 personen


300 g zeebaarsfilet, zonder vel
olijfolie, extra vierge
1 limoen
mespunt bieslook, fijngesneden
algen, gemarineerd (kant-en-klaar in de supermarkt)
Vinaigrette:
5 g sojasaus
10 g tomatensap
50 g tomaat, in blokjes gesneden
20 g olijfolie, extra vierge



Tartaar zeebaars, tomatenvinaigrette
Tartaar zeebaars, tomatenvinaigrette

Makkelijk en snel voorgerecht dat bijzonder lekker is 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snijd de zeebaars in blokjes.
-Meng met een scheut olijfolie.
-Meng er wat versgeraspte schil van limoen, limoensap en de bieslook onder.
-Breng op smaak.
-Verdeel over de borden.
-Werk af met de gemarineerde algen.
-Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en breng op smaak en lepel de vinaigrette rond de tartaar.

Bron

Lekker van bij ons



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top