1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Zeebaarsfilet met erwtensaus

Zeebaarsfilet met erwtensaus

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-09-2020

Ingrediënten 4 personen


4 filets van zeebaars
2 eetlepels bloem
een scheut olijfolie
peper en zout

Voor de saus :
150 g erwten (diepvries)
1 ui
2 klontjes boter
zout



Zeebaarsfilet met erwtensaus
Zeebaarsfilet met erwtensaus

Lekkere zeebaarsfilet met een erwtensausje, lekker en gezond! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Laat de fijngesnipperde ui stoven in wat boter gedurende 5 minuten. Giet 25 cl water in de pot en breng aan de kook op hoog vuur.
-Voeg dan de erwten toe en laat 15 minuten hard koken zonder deksel.
-Mix en zeef de saus.
-Draai de gepeperde en gezouten vis in de bloem. Bak de vis in wat olijfolie in een pan met antikleeflaag. Bak 3 minuten langs elke kant op hoog vuur.
-Laat de saus opnieuw aan de kook komen. Laat er van het vuur een klontje boter in smelten. Serveer bij de gebakken vis.

Bron

Lekker van bij ons



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top